30 Eylül 2014 Salı

OSMANNNN!!

NOT:Resimdeki osman tamamen bir hayal ürünüdür. ben osman olsa olsa böyle birşeydir diye düşündüm. şimdik gençler ben size en son yazımda söz vermiştim anlatacağım diye, anlatıyorum. benim bir tane öğretmen arkadaşım var burada kimliğini açıklamayayım bayan x olsun. siz ona frau x de diyebilirsiniz çünküm almanca örtmeni. bu frau x in okulundaki edebiyat öğretmeni öğrencilere demişki, öğretmenlerinize birer mektup yazın, istediğiniz öğretmene yazabilirsiniz, öğretmenlerinize göstermeyeceğim, istediğinizi yazabilirsiniz. sonra getirip frau x e mektubu getirip vermiş. bu davranışını kınıyoruz, etik değil neticede. neyse efemm işte bizim osman da frau x e bir mektup yazmış. ben mektubu okudum ama şu an elimde değil genel olarak aklımda kalanları yazıyorum:
"hoca bana takmış, sürekli beni kaldırıyor, hep bana soru soruyor. ben daha doğru dürüst Türkçe bilmiyorum ama bana tutmuş Almanca soruyor. sanki ben ona ne yapmışım hı? ama hoca da haklı, bende onun dersine hiç çalışmıyorum. derse geç kalınca çok kızıyor. o da bizim iyiliğimizi düşünüyor"
hatırlamadığım yerler var mektupta. bu kadarını hatırlıyorum. tabi biz mektubu okuduktan sonra osman bir fenomen oldu. aslında çok meşhur siz tanımasanızda. gerçi artık siz de biliyorsunuz osmanı. çok tatlı diğil mi?ben çok sevdim kendisini. sanki ben ona ne yapmışım hı??

2 yorum:

  1. Ahh osman ahh, fenomen olduğundan hatta bir şarkısı olduğundan bile habersiz :)))

    YanıtlaSil
  2. evet şarkının sözlerini de paylaşmak isterdim ama başımıza iş açmayalım diyorum :D

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...