29 Ekim 2014 Çarşamba

gece lafları 3

dostlar şimdik sizlerle yeni bir sohbet perdesini açacağız. neden ?? başka yazı yazacak zamanım yok. aslında bugün sizlerle başka bişilerden bahsedecektim ama fotoğraf makinasındaki fotoğrafları almaktan çooooook üşeniyorum. fotoğrafları alınca farklı konularda konuşacağız inşallah. şimdilik bu zavallı dostunuz boş boş laflarını dinlemek zorunda kalacaksınız.

şimdik bu her yerde görebilceğimiz resimleri neden bizlerle paylaştın diyeceksiniz. evet ama bu bizim köydeki evimizin balkonundan çektiğim fotoğraflar. ben bu yaz neredeyse hiç tatil yapmadım, tezlerle ve yeğenlerimle uğraştım durdum. en gıcık olduğum şeyde şimdi ben tam düzeneği kuruyorum. bilgisayar dökümanlar falan. kapıyıda kapatıyorum. yeğenlerim içeri gelmesin diye. çünkü bilgisayarda yazı yazmama müsaade etmiyolar. tam o sırda ablamlardan birisi ben tezle uğraştığımı bile bile sırf beni gıcık etmek için gelip çat kapıyı açıyo. suratta şeytani bir gülümseme. bakalım teyzeniz burda napıyomuşşşşş, diye salak bi ifade. sonra ağzını bozdun diyolar bana sevgili takipçi dostlarım. yani küfürü haketmiyo mu. gözümden ateş püskürtüyorum, karşında tip tip sırıtıyolar. çıldırmak işten değil. neyse işte ben böyle yazın çok bunaldım. sonra aşkım annemle köye gitmeye karar verdik. allahım ilahi huzura kavuştum. anlatamam size dostlar. bi rahatladım. sinirlerim gevşedi, resmen o kadar gerginim ki aşkım annemi bile tersliyorum. ben normalde çok huyluyumdur. böyle pasaklı yerlerde duramam. bizim köydeki evede aylardır kimse uğramadığından gayet pisti. hiçççç temizlemeye falan çalışmadım. temiz nevresimlerimi geçirdim yattım,ayağımda da terlikler. toza pise değmeden bir hafta geçirdim. bu sene varya üç ay ordayım kılımı bile kıpırdatmayacağım. doğal ortam, temiz hava, en önemlisi sessizlik. iyice yaşlandım artık kafam hiç gürültüyü götürmüyor. beni bilen az sayıdaki arkadaşlarım bilirler ki ben gülleri çok severim. güllerle ilgilenmeyi özellikle gül budamayı. benim için bir çeşit terapi gibi. köydeki bir hafta boyunca evin önündeki kocaman gül ağacını budadım. zaten ben büyüttüm o gülü. her sene gittiğimde güzelce budarım. otlarını temizlerim. ellerim falan su topladı ama değdi. çok cici oldu. açtığı zaman çok mükemmel görüyor ağaç. eski tip güllerden. ben bu yeni ziraat güllerini beğenmiyorum. doğru dürüst kokmuyor bile. benim gül ağacım açtığı zaman eve gül kokusu doluyor. çok tatlı bi ağaçtır. ben onu çok severim. o da bilir. ben biliyorum ben gelince hissediyor. geri kalan vakitlerimde de. gördüğünüz manzarayı gören balkonda sedir de pinekleyip çay içiyordum. ellilerin, atmışların taş plak parçalarını indirdim. müzik mükemmel, ortam mükemmel. ben bi de iyi çay demlerim söylemesi ayıp. her sabah aşkım anneme sarılıp istediğin kadar şımarıklık yapmakta cabası. bir an önce yaz gelsin

2 yorum:

  1. Ahaha o şeytani gülümsemeyi hayal ettim de bir an :D
    Ablanlar için çok eğlenceliymiş :D
    Senin durumun fenaymış ama diğer bakış açısıyla bakmak daha komik kuzum benim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma hacı, bu sahne birçok kez yaşandı, ben de teyzen nerdeymiş sorusunu "ebenin örekesindeymiş" diye yanıtlarken, bir taraftan minnoşların elinden kağıtlarımı kurtarmaya çalışmaktaydım :))

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...