6 Mayıs 2014 Salı

emeklerimmmmmmmm



ewwet dostlar yukarıda gördüğünüz arkideşi ben yaptım... derken o bir puzzle...resmi yapamam sanmayın onu da yaparım da fırsatım olmadı :D her zaman özenmişimdir şu puzzle işine ama hiç denememiştim şindiye kadar. şu ufaklık 1000 parçalık bir puzzle ilk denememi biraz ufak seçtim. ama çok eğlendim. siz de eğlenir misiniz bilemem ama bir şansınızı deneyin. bu iş tam bana göreymiş. resmen kilo verdim çünkü yemek yemeyi unutuyorum. o yüzden bitmesine sevindim yoksa hiç başından kalkmıyordum. evden içeri girer girmez başına oturuyordum. yani bi çeşit bağımlılık geliştiriyor. ben 2,5 günde bitirdim. her halde çok fena sayılmaz. bakın bu da ilk halleri:

buraya kadar çok hızlı gitti de şu ağaç varya tam bir günümü aldı, anam ağladı resmen. tavsiyem ağaçlı puzzle almayın. gözlerim şaşı oldu. şimdik bu ilk göz ağrımı çerçeveletip torunlarıma bırak mayı planlıyorum.. bu da muhtemel sonraki hedefim:
nasıl güzel mi? fikirlerinizi bekliyorum dostlar. bu 1500. ne dersiniz?

2 yorum:

  1. Öhöm bu puzzle'da azcık minnacık miniminminicik de olsa benim de emeğim var :) Ama şu ikinci sipariş vereceğin puzzle'da benim de gözüm var söyleyeyim yani :)

    YanıtlaSil
  2. AH BEBİŞİMM SENİN OLSUN TABİSİİİ.... SENİN DURUM DAHA ACİL YAZA LAZIM :D

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...